Új Elskbar menstruációs bugyik érkeztek, dán tervezés, bambusz és tencel anyagok felhasználásával! 

Blog

Megnyitottunk!

2024.03.06 14:39
Megnyitottunk!

Éés nagy örömmel jelenthetjük, hogy megnyitottunk! Te jó ég, nem tudjuk tovább rejtegetni, hogy ez egy Anyukáknak szóló szexwebshop! Ki gondolta volna?

De ha már így alakult ünnepeljünk együtt Nőnapot, és a megnyitót izgalmas AJÁNDÉKOKKAL, amelyekkel több téren is megteheted az első lépést Önmagadhoz!

Nézzük, mit rejt a több, mint 25 000 Ft értéket tartalmazó ajándékcsomag, amelyet az első 50, 25 000 Ft feletti vásárlónk csomagjába rejtünk!

 

Menjünk úgy, ahogy ígértem, lépésről lépésre, mert mindegyik Ajándékot úgy találtuk ki, hogy akárhol is tartasz most az életedben, legyen olyan, amitől előbújik belőled a Nő:

 

  1. Nyerd vissza a frissességedet a Herbarting kávés tusfürdőjével (egy kávé és egy zuhanyzás egyben? az ajándék értéke felbecsülhetetlen!)


   Az ajándék egy 10 ml-es minta, amely két pezsdítő alkalomra lesz elegendő. 

   További Herbarting termékeket találsz ezen a linken: https://herbarting.hu/
 1. Ha csak 3 perced van arra Magadra és szereted, amikor szép az arcbőröd, akkor nagyon imádni fogod a Forever Living Products aloe verás hidratáló arckrémét!
  Az ajándék egy 5 ml-es minta, amely 5 alkalomra lesz elegendő. 

  Csodákat tudok róla zengeni és végre nem kell regisztrálni, meg MLM-ezni, simán meg lehet rendelni a terméket INNEN!

 2. Érezd meg, milyen Csodálatos Nő vagy, Szmolinka Eszter Mahasti hastáncművész kezdőknek szóló online hastánc óráján

  Eszter egyszerű mozdulatokkal hívja életre benned az élet és a mozdulatok szeretetét.  Az óra otthonról is végezhető és később visszanézhető!

  Az ajándék értéke: 4990 Ft

  Mahastiról itt tudhatsz meg többet: https://www.mahasti.hu/

 3. Öltözz fel Krasznai Nikollal, úgy hogy jól érezd magad a ruháidban! Nikol a Slow Fashiont népszerűsíti, hogy ami a szekrényedben van az biztosan örömmel viseld!

  Nikol ajándéka  az első 50 momspleasure vásárlónak, hogy ha márciusban jelentkezel be szín-és testtípus elemzésre, akkor plusz 1 főt magaddal hozhatsz!  Az ajándék egy 50%-os kupon amely értékben akár a 100 000 Ft-ot is elérheti.

  Nikollal az Insta oldalán veheted fel a kapcsolatot: https://www.instagram.com/nikol_krasznai/

 4. Ha felmerül benned, hogyan tartsd fenn a vágyad, hogyan tudod izmaid fejlesztésével mélyebben átélhetőbbé tenni az együttléteket magad és partnered örömére,

  vagy hogyan tudod megszüntetni vagy megelőzni az inkontinenciát, a gyenge hüvelyt vagy süllyedéses állapokat, akkor nagggyon hasznos lesz...

  Szlameniczky Anna, Kriston Intim Torna Webináriuma, amelyre Online csatlakozhatsz be.


  Az online belépő értéke: 7990 Ft

 5. Egy kis huncutság is kerül a csomagba. Szó szerint kicsi és huncut :)!

  Ez nem más, mint a You2Toys varázslatos színű mini-rúdvibrátora, amely egyszerűen használható és bárhová magaddal viheted!  Az ajándék értéke: 1990 Ft

Mit szólsz, hogy tetszik az ajándékcsomag?