Új Elskbar menstruációs bugyik érkeztek, dán tervezés, bambusz és tencel anyagok felhasználásával! 

Szűrés
Ár (Ft)
1 990 Ft - 6 690 Ft

durex

Durex márkát azért választottuk a termékkínálatba, mert nagyon megbízható, folyamatos a minősége és itthon is sokan ismerik. Az óvszerek mellett az utóbbi években az intim kiegészítők piacán is élvezetes újdonságokkal szolgáltak, méltán színesítik a választékot!

Az óvszer kínálatban megtalálhatóak a hagyományos latex óvszerek, emellett, a Durex folyamatosan fejleszti termékválasztékát, és olyan speciális óvszerek is elérhetőek, mint például az extranagy méretű óvszerek vagy a vékonyabb anyagból készült, különösen természetes érzést nyújtó termékek, amelyeket érzékenyebb életszakaszaidban kellemesebbnek fogsz találni.

A Durex síkosítók akár a szülés utáni hónapokban, akár a különböző szexuális segédeszközök használata mellett is bevethetőek és izgalmasabbá, kellemesebbé teszik az intim pillanatokat, míg a vibrátorok és gyűrűk új dimenziókat nyithatnak a szeretkezésben.

A Durex márka elkötelezett a szexuális egészségről és tudatosságról való gondoskodásban, és folyamatosan dolgozik azon, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek elősegítik a boldogabb és teljesebb párkapcsolatokat.

A Durex a választás, amely örömet okoz mindenki számára.


12termék 112