Új Elskbar menstruációs bugyik érkeztek, dán tervezés, bambusz és tencel anyagok felhasználásával! 

Blog

Mi is az a Mom's Pleasure

2024.03.06 10:29
Mi is az a Mom's Pleasure

A momspleasure egy baráti beszélgetés szülötte. A másik webshopunkban, a temiti.hu-n Szülőkkel foglalkozom, akik szeretnének megtanulni mosható pelenkázni, és más öko megoldásokat használni a babájukkal. 

És először nekik, Nektek gondoltam még valamit, valami pluszt!

És ez is volt az első név: temiti plusz. A barátnőm mondta ki, én pedig tovább gondoltam. Legyen valami olyan, ami instant örömöt ad, ami közelebb visz Magadhoz, a vágyaidhoz és felszabadít a mindennapok terhei alól.

Hát legyen egy szexshop, az elég izgi, nem? Na, de persze önmagában nem elég...

 Mert amikor megváltozik az élet Anyaként, már a várandósság alatt, akkor a szexualitásunkat megélni kihívás lehet. Annyi minden van, változik a testünk, a gyerekek lefoglalhatják az időnket, testünket, eszünket, lelkünket.

És akár még elvárásnak is érezhetjük a szexet. 

De az is lehet, hogy csak szeretnénk újra eljutni magunkhoz, szeretettel, leliismeretfurdalás nélkül.

Ezért valami sokkal nagyobb kezdett el körvonalazódni. 

Mi lenne, ha ez egy olyan oldal lenne, ahol mindenki megtehetné a saját első, vagy akár többedik lépését? 

  • egy lépést az intim tudatosság irányába, egy blogcikket olvasva, vagy egy szexi hastáncórán való résztvétellel. 

  • egy lépést az intim egészség irányába, vegyszermentes menstruációs eszközökkel, vagy az intim területek edzésével
  • egy lépést az öngyönyör felfedezéséhez, hiszen Magunkat is legalább annyira szeretnünk kell, hogy adni tudjunk másoknak is.

  • egy lépést a pároddal való kapcsolat megfűszerezésébe, lehet pont egy finom kiegészítő fog mindkettőtöket újra elvarázsolni

  • egy lépést a Magaddal való őszinteségben, hogy mire vágysz valójában, mert a vágy éltet!

Az elmúlt időszakban rengeteget tanultam arról, milyen őszintének lenni magunkhoz és ez ANNYIRA jó dolog, annyira felszabadító, hogy egy részét szeretném megosztani Veled/Veletek!

Mert minden Anyában ott van a Nő, az Én, akit hozzáad az egészhez. Az öröm, a gyönyör mindenkinek jár, csak úgy, a létezése okán.

Az első "színre"lépés kínálatában találsz nálunk:

  • drogériát, amelyben legjobb óvszerek, síkosítók, vágyfokozók (tudtad, hogy van ilyen?) és masszázsolajak kaptak helyet

  • női egészséget támogató termékeket, mint a vegyszermentes menstruációs eszközök és a hüvelyizom erősítő gyakorlatokhoz használható gésa- és yoni golyók

  • öngyönyörhöz és páros játékokhoz használható léghullámos csiklóizgatókat, elegáns vibrátorokat és rezgés nélküli eszközöket

Fedezd fel az oldalt és javasolj Te is bátran témákat, eszközöket, termékeket, márkákat, mert mi is lépésről lépésre fogunk fejlődni. 


Szeretettel, Veronika

momspleasure.hu